Logo

Permanente make-up

Treatment

Permanente make-up

Wat is permanente make up
Permanente Make-up is de manier om je wenkbrauwen, eye-liner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt te hebben, je hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in zwembad of sauna en aan zee of op het strand. ‘Permanent mooi’, voor twee tot vijf jaar en vaak zelfs nog langer! Permanente make-up ziet er ook zonder verdere make-up heel natuurlijk uit.

Veel vrouwen verliezen met de jaren steeds meer wenkbrauwhaar. Vooral de staart van de wenkbrauw wordt vaak kaal. Permanente Make-up is natuurlijk een prachtige oplossing. Het resultaat zou nog natuurlijker zijn als er in het kale deel weer haartjes gaan groeien.

Heeft u nog wenkbrauwen, maar weinig haartjes, dan is alleen 3-D hairstrokes perfect! Met de allernieuwste techniek in Europa, de Hairstroke 3-D, worden de hairstrokes met mesjes ingezet. Dit is absoluut een aanrader. Uw wenkbrauwen zien er 100% echt uit. Eén tot twee verschillende kleuren worden gebruikt voor een zeer natuurlijk resultaat. Hairstrokes kunnen ook uw eigen wenkbrauwen opvullen. Ze doen ze voller lijken op een natuurlijke manier.

Eenmaal een Eye-liner met Permanent Make-up betekent steeds sprekende ogen. Uitermate geschikt voor mensen die een oogpotlood niet kunnen verdragen.

Stel je vraag