Logo

Make-up en tattoo’s verwijderen

Treatment

Make-up en tattoo’s verwijderen

Permanent Make-up & Tattoo verwijderen met Yag Laser.
De nieuwste generatie Q-Switched Nd-YAG laser.
Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.

Nd Yag laser Q-Switched ND-YAG laser
Pigmentvlekken, ook wel lever-, zonne- of ouderdomsvlekken genoemd, kunnen gemakkelijk verwijderd worden met de Nd Yaglaser. Naast vlekjes in het gezicht, is het ook goed toepasbaar op bijvoorbeeld onderarmen, handruggen en decolleté.

Wij werken met de nieuwste generatie Q-switched Nd Yag laser van Ecuri Cosmetics waarmee de beste resultaten worden behaald. Daarnaast zijn de nadelige gevolgen van een laserbehandeling (littekens, witte vlekken) met deze laser tot een minimum beperkt.

De zeer smalle laserbundel richt zich met veel precisie op de pigmentvlek. De pigmenten worden door de hitte gefragmenteerd (verpulverd) en door het lichaam zelf afgevoerd via het lymfesysteem en via de huid (korstje). De laser werkt met een heel korte laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden.

Vaak is bij kleinere vlekjes 1 behandeling voldoende, bij grotere vlekken kunnen 2-4 behandelingen nodig zijn om een pigmentvlek geheel te laten verdwijnen. De tussenperiode tussen twee behandelingen is 4-10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen.

Stel je vraag