Logo

Toskani

Treatment

Toskani

Toskani komt oorspronkelijk uit Barcelona en begon in de jaren 50 als apotheek. Het was een echt familiebedrijf. Gaandeweg ontdekte de familie dat klanten steeds vaker vroegen naar bepaalde cosmetica producten. Vanuit dat oogpunt hebben ze met hun farmaceutische kennis, onderzoek gedaan naar nieuwe producten voor alle cosmetische disciplines.

Toskani staat voor het leveren van esthetische en dermatologische oplossingen. Al meer dan 30 jaar focust Toskani op het ontwikkelen van huidverbeterende producten voor het behalen van het best mogelijke esthetische resultaat.

Inmiddels is Toskani koploper op het gebied van innovatieve formulering technologiën en anticiperen ze op de toenemende behoeften van ieder huidtype. Alle formules zijn uniek en zijn het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium.

Toskani investeert constant in ‘onderzoek & ontwikkeling’ om oplossingen tr ontwikkelen die de kwaliteit van de huid verbeteren met technologische geavanceerde bioactieve stoffen. Deze worden zorgvuldig geselecteerd om de beste resultaten te kunnen bereiken.Toskani werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden, vitamine A, B, C en E, melkzuur, retinol en glycolzuur. De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit zorgt voor huidverbetering.

Stel je vraag