Logo

Neoderma Bio peeling

Treatment

Neoderma Bio peeling

Neoderma gebruikt in haar producten actieve kruiden en plantenextracten waarmee diverse huidproblemen zeer effectief behandeld kunnen worden.

Hoe werkt het
De bekende Neoderma Biopeeling bestaat uit een mengsel van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Deze kruiden beschikken over therapeutische eigenschappen. Door het peeling-effect dat deze Neodermabehandeling op de huid heeft, worden bijvoorbeeld acné , lichte pigmentvlekken en littekens effectief behandeld.
Ook ontstaat bijvoorbeeld een zichtbare vervaging van rimpels en bij mensen zonder huidproblemen zien we een zichtbare verbetering. Hierbij is geen sprake van een zware vervelling van de huid, maar hooguit slechts een lichte schilfering. Deze 100% natuurlijke peeling is absoluut niet agressief en u hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Na de behandeling verlaat u ons Skincare instituut met een mooie en rustige huid.

In de 12 tot 24 uur na de behandeling zullen de sappen van de kruiden die op uw huid gewreven zijn, zich verplaatsen van de opperhuid naar de diepere huidlagen. Daar zorgen ze voor een versnelling van de celdeling. De opperhuid vernieuwt zich gewoonlijk in 28 dagen; met de biopeeling van Neoderma vindt dit proces plaats in acht tot tien dagen. Neoderma betekent niet voor niets nieuwe huid. Ook wordt het immuunsysteem van de huid verbeterd en wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd.

De Neoderma Biopeeling is zeer geschikt en effectief voor de huid met acné, de vette huid, huid met verwijde poriën, de oudere huid, ouderdomsvlekken, pigmentaties, zwangerschapsmasker en een vermoeide gestresste huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en zowel voor vrouwen als voor mannen. Ook is de Biopeeling bij uitstek geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

Een Neoderma behandeling is niet gebaseerd op het doden van de huidcellen, maar op een fysiologische versnelling van de vernieuwing van de opperhuid. De peeling werkt van binnen naar buiten en is ook zeer geschikt voor een gevoelige huid, zelfs bij rosacea! De peeling zorgt namelijk voor een toename van de dikte van de opperhuid. Neoderma Biopeeling normaliseert alle functies van de huid

Stel je vraag