Logo

Dermapen

Treatment

Dermapen

Dermapen is een invasieve behandeling waar er met zeer fijne naaldjes, minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd.

Voor wie is het geschikt
Een behandeling met microneedling is geschikt voor degene die willen werken aan algehele huidverbetering, maar ook huidveroudering, hyperpigmentatie, (acne)littekens, grove poriën, rosacea, striae en alopecia.

Een microneedling behandeling met de Dermapen 4 vermindert op een natuurlijke manier pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels. Het is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneedling.

Naast het behandelen van de acné littekens is een behandeling met de Dermapen 4 geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en de poriën verfijnen.
Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger, voller, egaler, frisser en stralender.

Anti-Aging
Microneedling behandelingen met de Dermapen 4 stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van de huid om de productie van collageen en elastine te verhogen met als resultaat minder rimpels en fijne lijntjes.

Pigmentatie
In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen vermijdt de Dermapen 4 microneedling behandeling het risico op verbranding en hypopigmentatie risico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.

Grove poriën
Een microneedling behandeling met de Dermapen 4 stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken waardoor de vergrote poriën kleiner worden.

Littekenweefsel
De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.

Striae
Veel behandelaars en patiënten beweren dat Dermapen 4 behandelingen effectiever zijn dan andere methoden bij het behandelen van striae.

Acne
Dermapen4 behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de problematische huid, comedonen en ook van actieve acne.

Stel je vraag