HomeTreatment ListTreatment-list

Bij deze relatief nieuwe massagetechniek maken we gebruik van houten massage tools. Met deze tools stimuleren we het lymfatische drainagesysteem van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat giftige stoffen worden afgebroken, het metabolisme wordt versneld en de lichaamscontouren verbeteren. Door druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen, helpt maderotherapie om de lichaamscontouren te accentueren.

Maderotherapie verwijdert oppervlakkige en dieperliggende cellulite, ondersteunt gewichtsverlies en geeft je lichaam vorm.

Daarnaast heeft deze maderotherapie een ontspannende werking op lichaam en geest, vermindert het stress en stimuleert de organen en de bloedcirculatie.

Voor het beste resultaat kan maderotherapie worden toegepast in kuurverband. Vanaf 5 behandelingen zie je meestal resultaat, maar voor het beste resultaat adviseren wij minimaal 12 behandelingen met een tussenpoos van minimaal drie dagen tussen elke behandeling.

Over de chemische peelings
Met een chemische peeling zorgen we voor het verbeteren van de huid op zowel het gezicht als het lichaam. Met de toepassing van een hoge concentratie van één of meerdere zuren, zijn peelings gebaseerd op het stimuleren van regeneratie op een versnelde en gecontroleerde manier. Hierdoor wordt de opname van de actieve ingrediënten verbeterd en krijgt de huid een frisse en gezonde uitstraling.
Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.
Waar is een chemische peeling geschikt voor?
Een peeling kan gebruikt worden bij de volgende indicaties:
– Actieve acne, vette huid en grove poriën
– Acne littekens
– Littekens
– Zonbeschadigde huid en pigmentvlekken
– Fijne rimpels – anti-aging
– Oppepper behandeling voor iedere huid
– Verhoornde huid
Behandelkuur
Voor het behalen van een optimaal resultaat wordt bij de Beauty Center Melinda meerdere peelings in een kuurvorm aanbevolen. Afhankelijk van de behandelindicatie worden gemiddeld 3 tot 6 behandelingen met een peeling geadviseerd. De periode tussen de behandelingen kan variëren van 2 tot 4 weken.
Belangrijk is om 2 weken voor, tijdens en 2 weken na de behandelkuur UV straling van de zon en de zonnebank te vermijden. Dit verminderd de kans op het optreden van complicaties. De meeste kuren worden daarom vanaf september tot mei gedaan. De zomerperiode wordt hierdoor vermeden, waarbij de zonkracht hoog kan zijn.
Een enkele behandeling met een peeling kan ook zeker effectief zijn als een oppepper/ voorbereidende behandeling.
Tijdens de behandeling:
Voorafgaand aan de peeling bij Beauty Center Melinda wordt de huid gereinigd en ontvet. Dit is zodat de peeling goed door de huid opgenomen kan worden. Na de reiniging wordt de peeling aangebracht.
U kan, afhankelijk van de sterkte van de peeling, een lichte tot intense prikkeling van de huid ervaren. Zodra de inwerktijd van de peeling is verstreken wordt deze soms geneutraliseerd. Neutralisatie is afhankelijk van de soort peeling die is aangebracht. Om uw huid goed te beschermen tegen de UV straling van de zon, wordt ter afsluiting van de behandeling een anti-zonnebrandcrème of anti-zonnebrandpoeder met een SPF aangebracht.
Na de behandeling:
De huid kan direct na de behandeling er rood uitzien. Tevens kan 2 tot 4 dagen na de peeling schilfering optreden, dit kan gemiddeld 3 tot 4 dagen aanhouden. Per soort peeling en huidtype kan de hoeveelheid schilfering verschillen.
Om het beste resultaat uit de behandeling te halen raden wij aan om producten voor thuis te gebruiken van Tebiskin. Dit is een merk dat veilig is om te gebruiken na een behandeling met een peeling. De werkzaamheid van de ingrediënten van Tebiskin zijn wetenschappelijk bewezen.
Erg belangrijk is om de huid tijdens en minimaal 2 weken na de peelingkuur te beschermen met een SPF 30 tot 50. Verder wordt zweten, zware inspanning, hete baden/douches/sauna afgeraden 48 uur na de behandeling. Scrubben en het trekken van schilfertjes dient te worden vermeden na de behandeling.
De thuisproducten zijn een aanvulling op behandelingen in professionele centra
Dezelfde actieve ingrediënten
Toskani heeft thuisproducten ontwikkeld met dezelfde actieve ingrediënten die worden gebruikt als in de peelings en de mesotherapie producten. Het is een aanvulling op de behandelingen die worden uitgevoerd in professionele centra’s. De thuisproducten werken uitsluitend op het verbeteren van de huid.
Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Dan kunt u een vrijblijvend intakeconsult inplannen met onze huidtherapeut via 020-2217276 voor Amsterdam en 030-8775794 voor Utrecht, info@beautycentermelinda.nl of neem contact op via onze social media Instagram.
Tarieven
De tarieven van de verschillende huidtherapeutische behandelingen kunt u hier terugvinden.
Tarieven Beauty Center Melinda
Intake consult
Eerste gesprek
Kosteloos
TOSKANI Chemische peeling
Toskani peeling
€80,-
Microneedling met Dermapen
Gelaat
€100,-
TOSKANI Dermapen in combinatie met mesotherapie voor het gelaat
150,-
TOSKANI Dermapen in combinatie met mesotherapie voor het gelaat:
– Dubbele reiniging
– Ontsmetting
– Chemische peeling 1
– Chemische peeling 2
– Dermapen in combinatie met mesotherapie
– Ampul
– Peel off mask
– Reiniging
– Dagverzorging
TOSKANI Chemische peeling
– Dubbele reiniging
– Ontsmetting
– Bescherming
– Chemische peeling
– Neutraliseren
– Ampul
– Peel off mask
– Dagverzorging
Deze producten worden uiteraard per huidtype uitgekozen en met de juiste toebehoren gehanteerd.

Wanneer er met microneedling, minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid, is de huid tot wel 80% beter in staat om actieve ingrediënten op te nemen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van mesotherapie producten. De producten bevatten peptiden, liposomen en hyaluronzuur én worden op elke huidindicatie afgestemd door een cocktail te creëren. Voor ieder huidprobleem is er een geschikte oplossing te vinden. Denk aan: hyperpigmentatie, verslapping, anti-aging, cellulite, haarverlies en acne. Er wordt altijd een combinatie gemaakt tussen de verschillende mesotherapie lijnen om zo de juiste cocktail te creëren om te werken op een specifieke huidindicatie. Alle mesotherapie producten kunnen met elkaar worden gecombineerd.

https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2018/10/spa-treatment-11-640x480.jpg

Carbon laser therapie
Per behandeling 125,- (kuur van 4 behandelingen 400,-)

Couperose verwijderen:
50,-

Casmara masker:
+ 15,- bij gezichtsbehandeling

Wimper lifting:
50,-
met verven 60,-

Wenkbrauw lifting:
50,-
met verven 60,-

Toskani onderkin behandeling
130,00

Toskani cellulite behandeling
150,00

Toskani donkere kringen oog behandeling
100,00

Kom langs

Heemstedestraat 1
1059 CX Amsterdam

Vleutenseweg 54
3532 HL Utrecht

Kom langs

Heemstedestraat 1
1059 CX Amsterdam

Vleutenseweg 54
3532 HL Utrecht

Bel ons

020 – 221 72 76
030 – 877 57 94

Bel ons

020 – 221 72 76
030 – 877 57 94

Mail ons

info@beautycentermelinda.nl

Mail ons

info@beautycentermelinda.nl
https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2018/10/spa-treatment-11-640x480.jpg

Dermapen is een invasieve behandeling waar er met zeer fijne naaldjes, minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd.

Voor wie is het geschikt
Een behandeling met microneedling is geschikt voor degene die willen werken aan algehele huidverbetering, maar ook huidveroudering, hyperpigmentatie, (acne)littekens, grove poriën, rosacea, striae en alopecia.

Dermapen 4

Een microneedling behandeling met de Dermapen 4 vermindert op een natuurlijke manier pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels. Het is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneedling.

Naast het behandelen van de acné littekens is een behandeling met de Dermapen 4 geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en de poriën verfijnen.
Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger, voller, egaler, frisser en stralender.

Maximaal Resultaat.

Anti-Aging
Microneedling behandelingen met de Dermapen 4 stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van de huid om de productie van collageen en elastine te verhogen met als resultaat minder rimpels en fijne lijntjes.

Pigmentatie
In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen vermijdt de Dermapen 4 microneedling behandeling het risico op verbranding en hypopigmentatie risico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.

Grove poriën
Een microneedling behandeling met de Dermapen 4 stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken waardoor de vergrote poriën kleiner worden.

Littekenweefsel
De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.

Striae
Veel behandelaars en patiënten beweren dat Dermapen 4 behandelingen effectiever zijn dan andere methoden bij het behandelen van striae.

Acne
Dermapen4 behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de problematische huid, comedonen en ook van actieve acne.

https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2019/12/unnamed-640x1040.png
https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2019/12/unnamed-1.png
https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2019/12/unnamed-2.png

Kom langs

Heemstedestraat 1
1059 CX Amsterdam

Vleutenseweg 54
3532 HL Utrecht

Kom langs

Heemstedestraat 1
1059 CX Amsterdam

Vleutenseweg 54
3532 HL Utrecht

Bel ons

020 – 221 72 76
030 – 877 57 94

Bel ons

020 – 221 72 76
030 – 877 57 94

Mail ons

info@beautycentermelinda.nl

Mail ons

info@beautycentermelinda.nl
https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2018/10/spa-massage-16-640x480.jpg

De Mud Experience is een intensieve massagebehandeling en een diepgaande huidverzorging in één! De speciaal ontwikkelde massagetechniek in combinatie met een intensief reinigende lysing, een rijke massage olie en een heerlijk geurende moddercrème, maakt deze massage meer dan u zult verwachten.

https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2018/10/spa-treatment-11-640x480.jpg

Fruitzuren (AHA, BHA en PHA) verweken de verhoornde huidcellen waardoor cel vernieuwing wordt gestimuleerd . Daarnaast hebben fruitzuren een vochtbindende eigenschap. Dit zorgt ervoor dat fijne lijntjes verdwijnen en de huid er vol en glad uit ziet.

https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2019/10/0883d3fd-0393-49d9-b9f3-4daffdf8ceb4-640x480.jpeg

Bij laserontharing worden de haarwortels vernietigd door middel van lichtflitsen. Deze lichtflitsen komen bij de haarwortels via uw pigment. Bij de haarwortel wordt de flits omgezet in warmte. Hierdoor wordt de haarwortel vernietigd.

https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2018/10/spa-treatment-11-640x480.jpg

Elektrisch ontharen kan iedere kleur haar, bij iedere huid, verwijderen en geeft 100% resultaat. Het is zeer geschikt voor kleine oppervlaktes zoals de bovenlip. Elektrisch ontharen is de enige wetenschappelijk bewezen definitieve manier van ontharen die 100% resultaat geeft. De behandelde haren komen nooit meer terug.

https://beautycentermelinda.nl/wp-content/uploads/2018/10/spa-treatment-11-640x480.jpg

Harsen is een tijdelijke manier van haar­verwijdering. Na het harsen zullen de haren weer aan­groeien. Dit aangroeien gebeurt met een zachte (haar)punt zodat je anders dan bij scheren, na het harsen geen harde stoppels zult hebben.

Over ons

Met ons team van enthousiaste schoonheidsspecialisten zijn we gericht op de verzorging, verbetering en verjonging van uw huid. Door middel van een eerste kennismakingsbehandeling en huidanalyse stemmen we de behandelingen en het productgebruik optimaal af op uw unieke huid en budget.

Neem contact op

Vestiging Utrecht
Vleutenseweg 54
3532 HL  Utrecht
Tel: 030 877 57 94

Vestiging Amsterdam:
Heemstedestraat 1
1059 CX Amsterdam
Tel: 020 221 72 76

Info@beautycentermelinda.nl

Over ons

Met ons team van enthousiaste schoonheidsspecialisten zijn we gericht op de verzorging, verbetering en verjonging van uw huid. Door middel van een eerste kennismakingsbehandeling en huidanalyse stemmen we de behandelingen en het productgebruik optimaal af op uw unieke huid en budget.

Pagina's
Neem contact op

Vestiging Utrecht
Vleutenseweg 54
3532 HL  Utrecht
Tel: 030 877 57 94

Vestiging Amsterdam:
Heemstedestraat 1
1059 CX Amsterdam
Tel: 020 221 72 76

Info@beautycentermelinda.nl

Copyright by Melinda Beauty Center. Alle rechten voorbehouden. Deze website is gemaakt door www.turksegids.nl

Copyright by Melinda Beauty Center. Alle rechten voorbehouden. Deze website is gemaakt door Turksegids.nl