Permanent Make-up en Tattoo verwijderen

Aanvullende informatie:

   

 

Permanent Make-up en Tattoo verwijderen
Permanent Make-up & Tattoo verwijderen met Yag Laser.
De nieuwste generatie Q-Switched Nd-YAG laser.
Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.

Deze laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen, body tattoo en pigmentvlekken.
Er is ook een speciale KTP lens voor het verwijderen van pigmentvlekken. Ouderdoms-vlekken verdwijnen al voor een groot deel na één behandeling.

Specificaties Nd-YAG laser

* Light source: Q-switched Nd: YAG laser
* 1064 nm + KTP 532 nm
* Pulse energy: Max 1000 mJ
* Pulse rate: 1, 2, 3, 4, 5, 6 Hz
* Dimension: 240 x 210 x 400 mm
* Wavelength: 1064 nm or 532 nm
* Pulse duration: 10 ns
* Power supply: 220V 6A
* Weight: 14 kg
* CE approval

Nd Yag laser Q-Switched ND-YAG laser
Pigmentvlekken, ook wel lever-, zonne- of ouderdomsvlekken genoemd, kunnen gemakkelijk verwijderd worden met de Nd Yaglaser. Naast vlekjes in het gezicht, is het ook goed toepasbaar op bijvoorbeeld onderarmen, handruggen en decolleté.

De Methode
Wij werken met de nieuwste generatie Q-switched Nd Yag laser van Ecuri Cosmetics waarmee de beste resultaten worden behaald. Daarnaast zijn de nadelige gevolgen van een laserbehandeling (littekens, witte vlekken) met deze laser tot een minimum beperkt.

De zeer smalle laserbundel richt zich met veel precisie op de pigmentvlek. De pigmenten worden door de hitte gefragmenteerd (verpulverd) en door het lichaam zelf afgevoerd via het lymfesysteem en via de huid (korstje). De laser werkt met een heel korte laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden.

De behandeling
Vaak is bij kleinere vlekjes 1 behandeling voldoende, bij grotere vlekken kunnen 2-4 behandelingen nodig zijn om een pigmentvlek geheel te laten verdwijnen. De tussenperiode tussen twee behandelingen is 4-10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen.

 

Voor en na behandeling van pigmentatie in het gezicht

Voor en na behandeling van pigmentatie op de handrug Bijwerkingen Het verwijderen van pigmentvlekken met deze lasertechniek is een veilige behandelmethode, echter is er altijd een kleine kans op bijwerkingen. Zo kan na de behandeling de behandelde plek langdurig rood blijven. Verder is er een heel kleine kans op over- of onderpigmentatie, vooral wanneer de plek aan UV-straling is blootgesteld. Daarom is het gebuik van een sunblock ook een must. De huid kan na afloop branderig aanvoelen, dit kan met een coldpack en brandzalf verminderd worden.

Na de behandeling
Direct na de behandeling zal er op de plaats van de pigmentvlek een witte waas te zien zijn, dit is “lasersnow”, een normale reactie van de huid. Deze trekt na een aantal minuten weg. Er zal er een lichte zwelling optreden. De huid wordt gekoeld door middel van een coldpack. Dit haalt de zwelling en het branderige gevoel weg. Na de behandeling zal er een brandzalf aangebracht worden. Het is tot 2 weken na de behandeling niet toegestaan de huid bloot te stellen aan zonnebank of buitenzon. Het gebruik van een sunblock is dan ook een vereiste. Deze kunt u bij ons verkrijgen.

Andere toepassingen
De Nd Yag laser is ook bij uitstek geschikt voor het verwijderen van foutieve permanente make-up of tatoeages.Kijk hier voor een impressie van de mogelijkheden

Tattoo verwijdering
Tatoeages komen in alle lagen van de samenleving voor, maar vaak laten mensen zich tatoeëren omdat het bij hun levensstijl past of omdat het dé trend van het moment is. Helaas verandert de levensstijl en de trend van veel mensen naar mate ze ouder worden. En dat is zo’n tatoeage ineens ongepast. Ook zijn er veel mensen van wie de tatoeage simpelweg niet mooi meer is, of omdat deze al heel oud is, of omdat de tatoeëerder zijn/haar vak niet verstaat. In deze gevallen is een laser behandeling ideaal. Je tatoeage wordt met elke behandeling verder vervaagd tot hij helemaal verdwenen is. Ook is het mogelijk om de tatoeage maar gedeeltelijk te vervagen voor een cover-up tatoeage. Dan is men niet meer verplicht om een grotere en zwartere tatoeage over een oude heen te zetten. De tattoo laserenis dan voldoende.

Tatoeages verwijderen met de Q-Switched ND-YAG laser Ideaal voor het verwijderen van tattoo pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.

De Methode
Wij werken met de Q-switched Yag laser van Ecuri cosmetics. Met deze laser worden de beste resultaten behaald. Daarnaast zijn de nadelige gevolgen van een laser behandeling die je vaak hoort (littekens, witte vlekken) met deze laser tot een minimum beperkt.

De inkt van een tatoeage zit in de lederhuid (dermis) ingekapseld. De inkt wordt via de tatoeagenaald aangebracht (eerste afbeelding). Vervolgens geneest de huid, de inkt zit ingekapseld in de “dermis” op ongeveer 1,5 à 2mm diepte (tweede afbeelding). Het laserlicht gaat door de “epidermis” heen, en zal alleen de inkt verwarmen (derde afbeelding).

De zeer smalle laserbundel kan zich met veel precisie op de inkt richten. De pigmenten worden door de hitte gefragmenteerd, en het lichaam voert de losgeraakte inktdeeltjes zelf af via de normale wegen (urine). Deze laser kan alle kleuren inkt behandelen, zwart, rood, donkerblauw en donker oranje zijn gemakkelijk te behandelen. Kleuren als lichtpaars, licht groen en lichtblauw hebben meer behandelingen nodig. Deze laser werkt met een heel korte laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden.

De behandeling
Er zijn gemiddeld 2 tot 9 behandelingen nodig om een tattoo geheel te laten verdwijnen. Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Het is totaal nutteloos om frequenter te behandelen want het lichaam moet de losgeraakte inktdeeltjes afvoeren, en dat heeft tijd nodig. Het is niet zo dat de tatoeage sneller verdwijnt als er sneller behandeld wordt. Sterker nog, de kans op pigmentatie en littekenweefsel wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Bijwerkingen
Het verwijderen van een tattoo met deze laser techniek is in principe een heel veilige behandel methode, echter, er is altijd een kleine kans op bijwerkingen. Zo kan na de behandeling de behandelde plek langdurig rood blijven, tot ongeveer 7 dagen na de behandeling. Ook kan er jeuk ontstaan, dit gebeurt bij mensen met een overgevoeligheid voor de inkt. Door de behandeling komt deze nl weer in het lichaam. Verder is er een heel kleine kans op over- of onderpigmentatie, vooral wanneer de plek aan UV-straling is blootgesteld. Het branderige gevoel na een behandeling is niet fijn, maar wel gewenst, dit geeft de efficiëntie van de behandeling weer.

Na de behandeling
Direct na de behandeling zal er op de tatoeage een witte waas te zien zijn, dit is “lasersnow”, een normale reactie van de huid. Deze trekt na een aantal minuten weg. Er zal er een lichte zwelling optreden. De te behandelen plaats zal na de behandeling gekoeld worden door middel van coolpacks. Dit haalt de zwelling en het branderige gevoel weg. Na de behandeling zal er een brandzalf aangebracht worden, deze krijgt u ook mee naar huis. Na de behandeling is twee weken géén zonnebank en zonnebaden mogelijk! Ook is het gewenst dat de huid niet te bruin is. Smeren met een “sunblock” is aan te raden, deze is bij ons verkrijgbaar. Wanneer de tattoo verdwenen is zal het resultaat blijvend zijn.

Prijzen voor het verwijderen van tatoeages / Prijzen zijn per behandeling

  • Tattoo opp. tot 10 cm² € 50,-
  • Tattoo opp. 10 tot 15 cm² € 60,-
  • Tattoo opp. 15 tot 20 cm² € 70,-
  • Tattoo opp. 20 tot 25 cm² € 80,-
  • Tattoo opp. 25 tot 30 cm² € 90,-
  • Tattoo opp. 30 tot 35 cm² € 100,-
  • Tattoo opp. 35 tot 40 cm² € 110,-
  • Tattoo opp. 40 tot 45 cm² € 120,-
  • Tattoo opp. 45 tot 50 cm² € 130,-

Meerdere tattoo’s op aanvraag. Betalingen dienen plaats te vinden per behandeling